Print na majice

Print na majicu radi se ekološkim i certificiranim bojama, bez kancerogenih primjesa ili alergena. Majicu je moguće tiskati  u punom koloru, u jednoj ili dvije boje. Već od jednog komada, unutar jednog sata.

Tisak na ostale tekstilne proizvode

Osim majica kratkih i dugih rukava moguće je tiskati na fluorescentne prsluke, kišobrane i platnene vrećice. Isto tako, možemo napraviti kvalitetan otisak na radnu garderobu, konobarske košulje i pregače.

60°C  →  20 pranja → bez vidljivog utjecaja

IZVADAK IZ CJENIKA / PRICE LIST

OPISKOMADA CIJENA sa PDV-om
JEDNOBOJNI OTISAK
Majica, muška ili ženska T-shirt1-2100,00 kn
3-580,00 kn
>5dogovorno
VIŠEBOJNI & FULL COLOR OTISAK
Majica, muška ili ženska T-shirt1-2125,00 kn
3-5100,00 kn
>5dogovorno
DODACI
jednobojni dotisak na dodatnu poziciju na majici 150,00 kn
višebojni dotisak na dodatnu poziciju na majici 150,00 kn
kolor tisak ili glitter tisak na donešenu majicu1100,00 kn
jednobojni otisak na donešenu majicu180,00 kn

OPĆE NAPOMENE: 

  • Cijene su sa obračunatim PDV-om i odnose se na veličinu printa A4 formata na jednoj poziciji. Za svaku dodatnu poziciju ili veći print od A4 plaća se dodatni otisak prema cjeniku iz tablice.
  • Cijene se odnose za normalan tijek proizvodnog procesa. U slučaju hitnosti majicu izrađujemo unutar jednog sata ali je cijena uvećana 50%.
  • Cijena se odnosi na sam tisak majice s tvojom pripremom/vizualom. Ukoliko je potrebna dorada sa naše strane ona se plaća posebno.
  • Cijene su informativne, a za točan izračun, molimo, kontaktiraj nas putem gumba ” Pošalji upit ” ili preko kontakt brojeva telefona na dnu, a mi ćemo ti  se javiti u najkraćem mogućem roku.

 

ADEO DIZAJN, KARLOVAC: TISAK NA MAJICE