izrada naljepnica

 

Adeo dizajn, izrada naljepnica
Izrada naljepnica
Naljepnice
Naljepnice, Adeo dizajn, Karlovac
Naljepnice, Adeo dizajn
Print velikog formata, Adeo dizajn
Izrada naljepnica, Adeo dizajn

PRINTANE NALJEPNICE

PVC printane naljepnice, naljepnice za izloge i vozila, zidne naljepnice i fototapete,dekorativne zidne obloge za dječje sobe i ugostiteljske objekte. Visoka rezolucija omogućava fotorealističan ispis. Tinta je na vodenoj bazi, bez kancerogena i alergena.

 

Certifikat
Print velikog formata

KONTURNO REZANE NALJEPNICE

Računalom se kontrolira stroj koji izrezuje konture slova ili znakova. Stvar bude obično u jednoj boji, ali se sve može napraviti i u dvije ili tri. Osim toga možeš odabrati i metalik folije , zlatna ili srebrna su sad “in”. Obično se na taj način izrađuju naljepnice za radno vrijeme trgovina i natpisi na automobilima.  Nije sve samo ograničeno na to, ono što još možemo je da isprintanu naljepnicu izrežemo po konturama.

IZVADAK IZ CJENIKA / PRICE LIST
OPISKOLIČINACIJENA
PRINTANA folija za lijepljenje na ravne površine. Mat, sjajna ili prozirna. Mogućnost odabira folije s trajnim ili removable ljepilom. > 1m252,00 kn/m2+pdv
PRINTANA folija jednostavnog ljepljenja bez mjehurića sa mogućnošću premještanja i do nekoliko puta. Ne ostavlja tragove> 1m268,00 kn/m2+pdv
PRINTANA prozorska grafika. Rupičasta folija za oslikavanje izloga ili stakla na vozilima. Crna pozadina. Jednosmjerno prozirna.
> 1m276,00 kn/m2+pdv
OPĆE NAPOMENE: 
  • Cijene su bez PDV-a. Minimalna količina naružbe je 1m2.

  • Cijena se odnosi samo na print sa tvojim vizualom. Ukoliko je potrebna dorada vizuala sa naše strane ona se plaća posebno. Grafička priprema je u cijeni printa. Cijena konturnog obrezivanja ovisi o složenosti.

  • Cijene su informativne, a za točan izračun, molimo, kontaktiraj nas putem gumba ” Pošalji upit ” ili preko kontakt brojeva telefona na dnu, a mi ćemo ti  se javiti u najkraćem mogućem roku.

ADEO DIZAJN, KARLOVAC: IZRADA NALJEPNICA